Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotograaf Utrecht exclusieve Bruidsfotografie met een romantische stijl. Complete pakketten met mooie foto’s en een handgebonden album. De foto’s voor het album worden door jullie geselecteerd. Duidelijke en heldere afspraken bij de Bruidsfotograaf Utrecht. Een gezellige fotograaf, die onzichtbaar aanwezig zal zijn om de mooiste momenten vast te leggen.

Bruidsfotograaf Utrecht

Bruidsfotografie Een investering voor later

Na het huwelijk blijft over…. Pijnlijke voeten, een vieze jurk en vele herinneringen. Over een aantal jaren weet je niet meer welke muziek er gespeeld werd of wat je gegeten had. Met Kempff Fotografie investeer je in het vastleggen van die bijzondere herinneringen op een creatieve manier, die je kunt doorgeven aan je kinderen en kleinkinderen.

Trouwfotograaf Utrecht | Eerlijke en heldere afspraken

Geen bijkomende kosten of kosten achteraf bij de Trouwfotograaf Utrecht. Veel fotografen lijken een goedkoop pakket te kunnen aanbieden met een mini album. Dit is voordelig voor de fotograaf i.v.m. het lage BTW tarief. Achteraf dien je nog een paar honderd Euro te moeten bij betalen voor een album. Bij Kempff Fotografie zijn er geen kosten achteraf. Alle pakketten zijn voorzien van een handgemaakt album en bijpassende opbergdoos. Eerlijke en heldere Bruidsfotografie.

Ga je trouwen en wil je ook mooie foto’s? Vul dan onderstaand formulier in.

Fout: Contact formulier niet gevonden.